Ziyaretçi Defteri

Müzemiz ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşarak hem müzemizin gelişmesine katkı sağlayın hemde anı ve görüşlerinizi geleceğe taşıyın...
  • Deniz Eröcal
    15.06.2019 12:48:06
    Merhabalar, 21 Haziran günü organize ettiğiniz Kuşbakışı Edirne konulu toplanızın broşüründe bulunan haritanın elektronik kopyasını internet sitenize koymanız mümkün mü acaba? Ayrica sergilediğiniz diğer haritaları da internet üzerinden de sergileyebilirseniz, benim gibi yurt dışında yaşayan eski Edirneliler de faydalanabilir, burada çevresine yayabilir. Ilginize teşekkürler ve saygılarımla, Deniz Eröcal Paris, Fransa deniz.erocal@free.fr PS. Sitenizdeki kontakt formu işlemiyor. PS2. bilgi@edirnekentmuzesi.com email adresiniz işlemiyor. Mailler geri geliyor.
  • Menemen Haber
    01.05.2019 01:42:09
    Çok Güzel Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz www.menemenhaber.com.tr ekibi olarak